Sportvasten


Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode om je leefstijl aan te passen met name op het gebied van voeding en beweging. Tijdens een 10-daags programma worden de spieren en lever getraind om over te schakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Van suiker- naar vetverbranding komt tot stand door een combinatie van vasten, het gebruik van voedingssupplementen en door dagelijks te trainen.


Hoe werkt Sportvasten?

Bij Manggorobe Performance Training werkt Utus Papilaja die sportvastencoach is. Wanneer je kiest om de sportvasten 10-daagse kuur te volgen dan begeleidt hij je voor, tijdens en na de kuur. De begeleiding bestaat uit een intake voordat je start en een evaluatie op dag 10 en 24 van het traject. Verder onderhoudt je tijdens de 10-daagse kuur contact met je coach via e-mail of tekstberichten.


Is er verschil in eindresultaat tussen man en vrouw?

Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilo af in 10 dagen, en vrouwen 2 tot 4 kilo. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een programma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bijeffect is. Om het effect van de 10 dagen te continueren is het de bedoeling dat je erna 3x per week blijft trainen en regelmatig een zogeheten mini-kuur doet.Wat kost Sportvasten?

Het Fittergy Sportvasten 10-daagse traject kost € 320,00. Hiervoor koopt u het startpakket met voedingssupplementen, de intake, evaluaties en de begeleiding tijdens het 10-daagse traject.

Bestel Fittergy Sportvastenkuur

Koop je Fittergy Sportvastenkuur


Keep the Switch

Om het effect van de 10 dagen te continueren is het de bedoeling dat u 3x per week blijft trainen en regelmatig een zogeheten mini-kuur doet.

Bestel Fittergy mini-kuur

Koop je Fittergy Mini-kuur


Vegan Switch

De Vegan Switch is een 10-daagse detox methode waarbij het lichaam effectief wordt ontgiftigd. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker, fitter lichaam!

De voordelen van effectief ontgiften zijn: tot 4 kilo gewrichtsverlies – een versterkte darmflora – meer energie en een fitter gevoel – een mooier huid.


Wat kost de Vegan Switch?

Het Fittergy Vegan Switch 10-daagse traject kost € 165,00. Hiervoor ontvang je een startpakket met voedingssupplementen, de intake, evaluaties en de begeleiding tijdens het 10-daagse traject.

Bestel Vegan Switch

Koop je Fittergy Vegan Switch kuur

Back to Top