Personal


Personal EMS Training

Bent u opzoek naar een effectieve totale lichaamstraining voor groot succes? Een training die u zelfs persoonlijk of op kantoor met collega’s comfortabel kunt uitvoeren? Dan is EMS training precies de revolutionaire fitnessmethode die wij aanbieden.

Onze XBody is er voor iedereen die het beste in zichzelf naar boven wilt halen. En dit door het meest revolutionaire EMS systeem in onze trainingen te gebruiken. Draadloos. Mobiel. Het biedt de mogelijkheid om met 1 of 2 personen tegelijkertijd te trainen. Uw configuratie wordt ingesteld die het beste past bij de behoeften van uw fitnesstraining.EMS training – training van het hele lichaam door elektrospierstimulatie

Met het XBody systeem kunnen intense EMS trainingen worden gehouden in groepen van minimaal 2 en maximum zes personen. De EMS training is gebaseerd op het principe van ons lichaam: elke beweging die de mens maakt, wordt getriggerd door een bio-elektrische impuls vanuit de hersenen naar de belangrijkste spiergroepen. Tijdens de EMS training wordt deze puls rechtstreeks afgegeven via een speciaal functioneel vest uitgerust met elektroden. Het activeert en trekt de spieren samen. Het succes van regelmatig EMS training uit zich in: krachtigere spieren ontwikkelen, sportprestaties leveren, versterken van de lage rugspieren en hersteltraining bieden. Gedurende een EMS training wordt 95 procent van de spiervezels getraind terwijl bij normale apparatuurtraining dit slechts 45 tot 60 procent is. Kortom EMS is een tijdbesparende, innovatieve en ongelooflijk effectieve methode voor efficiƫnte totale lichaamstraining.


Voor wie is EMS?

  1. voor mensen met blessures
  2. voor mensen die snelle resultaten nodig hebben
  3. voor overwerkte mensen
  4. voor topsporters

Back to Top