FunctionalFunctionele EMS – voor betere dagelijkse prestaties en spieropbouw


Wilt u nieuwe stimuli en variatie in uw huidige training brengen? Of bent u op zoek naar een aanvulling op uw huidige sport? U wilt uw prestaties effectief verbeteren en spieren opbouwen, maar gaat u niet naar de sportschool? Dan is Functional EMS Training iets voor u!


Resultaten

Functionele training combineert kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie met EMS. Bij Manggorobe Performance Training creëren we een gepersonaliseerd, persoonlijk trainingsprogramma dat u helpt om ideale resultaten te bereiken. Met name in combinatie met EMS Training kunnen snelle en duurzame resultaten worden behaald.


Motorisch vaardigheden

De moderne levensstijl van vandaag heeft de neiging om eendimensionale bewegingen en activiteitspatronen te vertonen die resulteren in een stijf, pijnlijk en afzien van lichamelijke kwalen, die na verloop van tijd verslechteren.


Fit

Functionele fitheid heeft zich ontwikkeld als een trainingsconcept op basis van bewegingen en fysieke capaciteitsvereisten van ons algemeen dagelijkse leven, -werk of sportieve activiteiten.


Doel

Het primaire doel van functionele training is om trainingsgerelateerde krachtverbeteringen van de ene beweging naar de andere over te brengen. Door het gehele neuro-musculaire systeem te beïnvloeden, kan EMS een aanvullende training zijn, die aanzienlijk kan bijdragen aan dit doel.


Filosofie

Onze filosofie is om u zo functioneel, effectief en efficiënt mogelijk te trainen op bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, onze prestaties verbeteren en blessures voorkomen. Kortom, bij ons geen grote fitnessmachines zoals u die kent bij de standaard sportscholen.


Resultaten van functional EMS training

Allround fit met functionele training – bereik nieuwe doelen met EMS training bij Manggorobe Performance Training –


Dankzij complexe oefeningen, kunt u binnenkort eerste successen behalen en deze voortdurend uitbreiden. Dus u bent klaar voor de alomvattende verbetering en vergroot uw fysieke conditie en prestaties om nieuwe doelen na te streven, bijvoorbeeld in een speciale sport of in het dagelijks leven. Wij zullen u helpen om nieuwe hoogten te bereiken met een persoonlijk aangepaste functionele training zonder u te overweldigen. Wij eisen op de juiste manier, trainen op professionele basis en adviseren u competent en vriendelijk. Met Manggorobe Performance Training heeft u niet alleen een specialist aan uw zijde, maar een betrouwbare partner die u zal helpen en helpen met al uw vragen. Functionele training maakt je niet alleen fit, maar geeft je ook nieuwe vitaliteit – laat je inspireren en motiveren.

Back to Top